Filtras

Kaina
Spalva
Dydis
Forma
Kelių spalvų
Ypatybė
Briaunuoti
Gija
Natūralūs
Gamintojai
Filtras

Opalas

Opalas

puslapyje
Rodoma 37 - 44 iš 44 prekių
  • Natūralūs rausvojo opalo karoliukai 12... - (AK1274)

    Natūralūs rausvojo opalo karoliukai : rausvos-baltos-gelsvos spalvos su juodos spalvos intarpais; pasteliniai; dydis ~12 mm.; gijoje ~32 vnt.; gijos ilgis ~38 cm.; 1 gijaNatūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs rausvojo opalo karoliukai 12... - (AK1272)

    Natūralūs rausvojo opalo karoliukai : rausvos-baltos-gelsvos spalvos; pasteliniai; dydis ~12 mm.; gijoje ~34 vnt.; gijos ilgis ~38 cm.; 1 gijaNatūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs rausvojo opalo karoliukai 10... - (AK1278)

    Natūralūs rausvojo opalo karoliukai :rausvos-baltos-gelsvos spalvos su juodos spalvos intarpais;pasteliniai;dydis ~10 mm.;gijoje ~38 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs geltonojo opalo karoliukai 9-10... - (AK1303)

    Natūralūs geltonojo opalo karoliukai :geltonos-baltos spalvos; dydis ~9-10 mm.; gijoje ~38 vnt.; gijos ilgis ~38 cm.; 1 gijaNatūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs geltonojo opalo karoliukai 8... - (AK1315)

    Natūralūs geltonojo opalo karoliukai :geltonos spalvos;pusiau skaidrūs;dydis ~8 mm.;gijoje ~50 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs opalo karoliukai 8 mm., 1 gija. - (AK1331)

    Natūralūs opalo karoliukai :rudos-baltos-juodos spalvos;margi;dydis ~8 mm.;gijoje ~47 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija. Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs geltonojo opalo karoliukai 6... - (AK1304)

    Natūralūs geltonojo opalo karoliukai :geltonos-baltos spalvos;dydis ~6 mm.;gijoje ~65 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Afrikos opalo karoliukai 8 mm.,... - (AK1311)

    Natūralūs Afrikos opalo karoliukai :rudos-baltos-žalsvos spalvos;margi;dydis ~8 mm.;gijoje ~47 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
Rodoma 37 - 44 iš 44 prekių