Filtras

Kaina
Spalva
Dydis
daugiau... mažiau
Forma
Kelių spalvų
Ypatybė
Briaunuoti
Gija
Natūralūs
Gamintojai
Filtras

Agatas

Agatas

puslapyje
Rodoma 217 - 228 iš 361 prekių
  • Natūralūs agato karoliukai, 10 mm., 1 gija - (AK1462)

    Natūralūs agato karoliukai :apvalios formos;pilkos-baltos-oranžinės-rudos spalvos;matiniai;dydis ~10 mm.;gijoje ~36 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija. Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs agato karoliukai 10 mm., 1 gija - (AK1369)

    Natūralūs agato karoliukai :apvalios formos;pilkos-rudos-gelsvos-baltos spalvos;margi;briaunuoti; dydis~10 mm.;gijoje ~36 vnt.;gijos ilgis ~35 cm.;1 gijaNetaisyklingos apvalios formos. Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs agato karoliukai 10 mm., 1 gija - (AK1376)

    Natūralūs agato karoliukai :apvalios formos;baltos-pilkos spalvos;dažyti; dydis~10 mm.;gijoje ~38 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs agato karoliukai 10~12 mm., 1 gija - (AK1377)

    Natūralūs agato karoliukai :apvalios formos;juodos spalvos;briaunuoti; dydis~10~12 mm.;gijoje ~30 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs agato karoliukai 10 mm., 1 gija - (AK1371)

    Natūralūs agato karoliukai :apvalios formos;pilkos spalvos;pusiau skaidrūs;matiniai; dydis~10 mm.;gijoje ~38 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Agato karoliukai 12 mm., 1 gija - (AK1364)

    Agato karoliukai : apvalios formos; gelsvos-baltos spalvos; margi; briaunuoti; dydis~12 mm.; gijoje ~30 vnt.; gijos ilgis ~35 cm.; 1 gijaNatūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs agato karoliukai 12 mm., 1 gija - (AK1363)

    Natūralūs agato karoliukai :apvalios formos;mėlynos-baltos spalvos;margi;briaunuoti; dydis~12 mm.;gijoje ~30 vnt.;gijos ilgis ~35 cm.;1 gijaKaroliukai nėra taisyklingos apvalios formos. Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus....

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs agato karoliukai 8 mm., 1 gija - (AK1387)

    Natūralūs agato karoliukai :apvalios formos;rusvos-pilkos-baltos-rausvos spalvos;margi; dydis~8 mm.;gijoje ~46 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs samaninio agato karoliukai 8 mm,... - (AK1346)

    Natūralūs samaninio agato karoliukai :apvalios formos;žalios-baltos spalvos;margi;matiniai; dydis ~8 mm;gijos ilgis ~38 cm.;gijoje ~48 vnt.;1 gija Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs agato karoliukai 8 mm, 1 gija - (AK1353)

    Natūralūs agato karoliukai :apvalios formos; baltos-gelsvos spalvos; dydis ~8 mm; gijos ilgis ~38 cm.; gijoje ~48 vnt.; 1 gijaNatūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs samaninio agato karoliukai 10... - (AK1342)

    Natūralūs samaninio agato karoliukai :apvalios formos;žalios-baltos spalvos;margi; dydis ~10 mm;gijos ilgis ~38 cm.;gijoje ~38 vnt.;1 gija Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs samaninio agato karoliukai 8 mm,... - (AK1343)

    Natūralūs samaninio agato karoliukai :apvalios formos;žalios-baltos spalvos;margi; dydis ~8 mm;gijos ilgis ~38 cm.;gijoje ~48 vnt.;1 gija Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
Rodoma 217 - 228 iš 361 prekių