Лабрадорит

Только онлайн

Бусины из натурального лабрадорита 7,5-8 мм., 1 нитка

AK1229

Натуральные бусинки лабрадорита:

  • серый с голубым отливом;
  • размер ~ 7,5-8 мм;
  • ~ 48 шт.
  • длина пряди ~ 38 см ;;
  • Нить 1.

Dėmesio!

Натуральная галька получается из минералов. Минералов очень много видов, некоторые хрупкие, кити нет. Вырезанные из камня бусины могут иметь небольшие или очень маленькие углубления. Их цвета и формы не всегда одинаковы.

Страна происхождения: Китай



Įvertinimas:
(1 atsiliepimas)

Этого товара нет в наличии

Фотографии товаров носят исключительно иллюстративный характер. Цвета, размеры, размеры или другие характеристики оригинальных продуктов могут отличаться от реальных из-за их визуальных характеристик, поэтому, пожалуйста, обращайтесь к характеристикам товаров, указанным в описаниях продуктов.

Atsiliepimai (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Качество
Aprašymas

Ne tas ko tikejausi

Labai nuvylete. Jusu pateikiamoje foto labradorito karoliukai švyti dauguma, gražūs, tai lengva susigundyti ir pirkti, kai ieškai tokių. O gavau tai siaubas- pilki karoliukai, kurių švyti vos keletas. Labai labai nusivyliau. Prašau dėti realias savo prekių foto ir neklaidinti klientų.

Этот отзыв был вам полезен? Да Нет
Ответ от www.Saromania.lt:
Laba diena,
Labai dėkojame, kad skyrėte laiko ir parašėte šią žinutę. Fiziškai negalime nufotografuoti kiekvienos prekės ir ją atsikirai sudėti į prekybą. Prie kiekvienos prekės aprašyme yra žinutė:
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, matmenys, dydžiai ar kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Jeigu Jums prekė netiko - ją galite grąžinti.
Labai atsiprašome už nepatogumus.

Покупатели этого товара так же приобрели:

Другие были заинтересованы