Online only

Natural labradorite beads 7.5-8 mm., 1 strand

AK1229

Natural beads of labradoritis :

  • gray with a blue sheen;
  • size ~7.5-8 mm;
  • ~48 pcs.
  • the length of the strand ~38 cm;;
  • Strand 1.

Dėmesio!

Natural pebbles are obtained from minerals. Minerals are very many species, some brittle, kiti not. Beads cut from stone can have small or very small indentations. Their colours and shapes are not always the same.

Country of origin: China



Įvertinimas:
(1 atsiliepimas)

This product is no longer in stock

The photos of the goods are for illustrative purposes only and are illustrative. The colors, dimensions, sizes or other characteristics of the original products may look different from reality due to their visual characteristics, so please refer to the characteristics of the goods as specified in the product descriptions.

Atsiliepimai (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Quality
Description

Ne tas ko tikejausi

Labai nuvylete. Jusu pateikiamoje foto labradorito karoliukai švyti dauguma, gražūs, tai lengva susigundyti ir pirkti, kai ieškai tokių. O gavau tai siaubas- pilki karoliukai, kurių švyti vos keletas. Labai labai nusivyliau. Prašau dėti realias savo prekių foto ir neklaidinti klientų.

Was this comment useful to you? Yes No
Reply from www.Saromania.lt:
Laba diena,
Labai dėkojame, kad skyrėte laiko ir parašėte šią žinutę. Fiziškai negalime nufotografuoti kiekvienos prekės ir ją atsikirai sudėti į prekybą. Prie kiekvienos prekės aprašyme yra žinutė:
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, matmenys, dydžiai ar kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Jeigu Jums prekė netiko - ją galite grąžinti.
Labai atsiprašome už nepatogumus.

Customers who bought this product also bought:

other products in the same category: