Filtras

Kaina
Spalva
Dydis
daugiau... mažiau
Forma
daugiau... mažiau
Kelių spalvų
Akučių spalva
Akmuo
Ypatybė
Briaunuoti
Ritė
Gija
Natūralūs
Vidiniai matmenys
Gamintojai
Filtras

Kiti akmenys

Kiti akmenys

puslapyje
Rodoma 181 - 192 iš 283 prekių
  • Natūralūs Iolito karoliukai 4 mm., 1 gija - (AK1746)

    Natūralūs Iolito karoliukai :pilkai melsvos-violetinės spalvos;apvalios formos;dydis ~4 mm.;gijoje ~95 vnt.;gijos ilgis ~40 cm.;1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Juodojo Špinelio akmenukai 2... - (AK1713)

    Natūralūs Juodojo Špinelio akmenukai :juodos spalvos;apvalios formos;briaunuoti;dydis ~2 mm.;gijoje ~170 vnt.;gijos ilgis ~40 cm.;1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Dumortierite karoliukai 8 mm., 1... - (AK1733)

    Natūralūs Dumortierite karoliukai :mėlynos-baltos-gelsvos spalvos;apvalios formos;dydis ~8 mm.;gijoje ~45 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Juodojo Špinelio akmenukai 3,5-4... - (AK1750)

    Natūralūs Juodojo Špinelio akmenukai :juodos spalvos;apvalios formos;briaunuoti;dydis ~3,5-4 mm.;gijoje ~96 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Akmeniniai karoliukai 8 mm., 1 gija - (AK1711)

    Natūralūs Akmeniniai karoliukai :rudos-žalsvos-gelsvos-rausvos spalvos;apvalios formos;miksas;dydis ~8 mm.;gijos ilgis ~38 cm.;gijoje ~70 vnt.;1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Pirito karoliukai 2 mm., 1 gija - (AK1734)

    Natūralūs Pirito karoliukai :pilkos spalvos su aukso blizgesiu;apvalios formos;briaunuoti;dydis ~2 mm.;gijoje ~170 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Turmalino karoliukai 2 mm., 1 gija - (AK1737)

    Natūralūs Turmalino karoliukai :rožinės-žalios-pilkos-violetinės spalvos;apvalios formos;briaunuoti;dydis ~2 mm.;gijoje ~150 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Turmalino karoliukai 2 mm., 1 gija - (AK1736)

    Natūralūs Turmalino karoliukai :ryškiai rožinės spalvos;apvalios formos;briaunuoti;dydis ~2 mm.;gijoje ~150 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Larimaro karoliukai 12-8x5-7... - (AK1682)

    Natūralūs Larimaro karoliukai :šviesiai žydros spalvos su baltos spalvos inkliuzais;stačiakampio formos;briaunuoti;dydis ~12-8x5-7 mm.;gijoje ~31-35 vnt;gijos ilgis ~40 cm;1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralus Piritas 8 mm., 1 gija - (AK1651)

    Natūralus Piritas :pilkos spalvos su aukso spalvos dulkėmis;apvalios formos;matiniai;dydis ~8 mm.;gijoje ~48 vnt;gijos ilgis ~38 cm;1 gija.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralus Žaliasis Granitas 6 mm., 1 gija - (AK1652)

    Natūralus Žaliasis Granitas :žalios (samaninės) spalvos su juodos spalvos inkliuzais;apvalios formos;dydis ~6 mm.;gijoje ~62 vnt;gijos ilgis ~38 cm;1 gija.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralus Žaliasis Granitas 8 mm., 1 gija - (AK1690)

    Natūralus Žaliasis Granitas :žalios (samaninės) spalvos su juodos spalvos inkliuzais;apvalios formos;dydis ~8 mm.;gijoje ~48 vnt;gijos ilgis ~38 cm;1 gija.

    Išparduota
    Tik internetu
Rodoma 181 - 192 iš 283 prekių