Filtras

Kaina
Spalva
Dydis
Forma
Kelių spalvų
Ypatybė
Briaunuoti
Gija
Natūralūs
Gamintojai
Filtras

Labradoritas

Labradoritas

puslapyje
Rodoma 13 - 24 iš 33 prekių
  • Natūralūs Labradorito karoliukai AA klasės... - (AK1923)

    Natūralūs Labradorito karoliukai AA klasės :pilkos spalvos su mėlynu blizgesiu;apvalios formos;dalinai skaidrūs; dydis ~6 mm.;gijoje ~60 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija.

    Išparduota
  • Natūralaus Norvegiško Labradorito... - (AK1910)

    Natūralaus Norvegiško Labradorito karoliukai :juodos-pilkos spalvos;apvalios formos;briaunuoti; dydis ~8x7 mm.;gijoje ~35 vnt.;gijos ilgis ~37 cm.;1 gija.

    Išparduota
  • Natūralūs Labradorito karoliukai AB+... - (AK1915)

    Natūralūs Labradorito karoliukai AB+ klasės :tamsiai pilkos spalvos su mėlynu blizgesiu;apvalios formos;dalinai skaidrūs; dydis ~6 mm.;gijoje ~60 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija.

    Išparduota
  • Natūralūs Labradorito karoliukai A klasės... - (AK1941)

    Natūralūs Labradorito karoliukai A klasės :šviesiai pilkos spalvos su mėlynu blizgesiu;apvalios s formos; dydis ~6 mm.;gijoje ~64 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija.

    Išparduota
  • Natūralūs Labradorito karoliukai 1,5-2... - (AK1714)

    Natūralūs Labradorito karoliukai :pilkos spalvos su melsvu blizgesiu;apvalios formos;briaunuoti;dydis ~1,5-2 mm.;gijoje ~175 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralaus Labradorito skalda 5-3x2-1 mm.... - (AK1647)

    Natūralaus Labradorito skalda :pilkos spalvos su mėlynu blizgesiu;dydis ~5-3x2-1 mm.;gijos ilgis ~88 cm.;1 gija.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Labradorito karoliukai, 10 mm.,... - (AK1538)

    Natūralūs Labradorito karoliukai :pilkos spalvos su melsvu blizgesiu; apvalios formos; dydis ~10 mm.; gijoje ~38 vnt.; gijos ilgis ~38 cm.; 1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Labradorito karoliukai, 12 mm.,... - (AK1537)

    Natūralūs Labradorito karoliukai :pilkos spalvos su melsvu blizgesiu; apvalios formos; briaunuoti; dydis ~12 mm.; gijoje ~30 vnt.; gijos ilgis ~38 cm.; 1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos...

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs labradorito karoliukai 8-9 mm, 1... - (AK1355)

    Natūralūs labradorito karoliukai : apvalios formos; šviesiai pilkos spalvos; dydis ~8-9 mm; gijos ilgis ~38 cm.; gijoje ~47 vnt.; 1 gijaNatūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs labradorito karoliukai 9-10 mm.,... - (AK1261)

    Natūralūs labradorito karoliukai : pilkos spalvos su mėlynu blizgesiu; briaunuoti; dydis ~9-10 mm.; gijoje ~37 vnt.; gijos ilgis ~38 cm.; 1 gijaNatūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs labradorito karoliukai 7,5-8... - (AK1229)

    Natūralūs labradorito karoliukai :pilkos spalvos su mėlynu blizgesiu; dydis ~7,5-8 mm.; gijoje ~48 vnt.; gijos ilgis ~38 cm.; 1 gija.Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada būna vienodos.

    Išparduota
    Tik internetu
  • Natūralūs Norvegiško labradorito... - (AK1232)

    Natūralūs Norvegiško labradorito karoliukai :tamsiai pilkos spalvos su blizgesiu;briaunuoti;blizgūs;dydis ~10 mm.;gijoje ~38 vnt.;gijos ilgis ~38 cm.;1 gija. Natūralūs akmenukai gaunami iš mineralų. Mineralų yra labai daug rūšių, vieni trapūs, kiti ne. Karoliukai išpjauti iš akmens gali turėti mažus arba labai mažus įdubimus. Jų spalvos ir formos nevisada...

    Išparduota
    Tik internetu
Rodoma 13 - 24 iš 33 prekių